Stiebel Eltron Warmtepompboiler

Niet-drinkbaar water uit warmwater-warmtepompen

Warmwater-warmtepompen gebruiken gratis milieuenergie voor warmwaterbereiding. De systemen halen daartoe warmte uit de ruimtelucht, bijvoorbeeld uit kelders, voor de verwarming van verbruikswater. En dat tegen gunstige aanschafkosten.

Onafhankelijkheid: warmwater-warmtepompen zijn de ingang voor energieverzorging op basis van duurzame energie

Als het om de warmwaterbereiding uit regeneratieve bronnen gaat, biedt de warmwater-warmtepomp een snelle en comfortabele oplossing. Omdat vooral kelders vaak onbedoeld passief verwarmd, door een verwarmingsketel of door elektrische apparaten, die veel warmte uitstralen. In plaats van deze energie onbenut te laten, vangt de warmwater-warmtepomp deze op. Daarmee kan tot wel 70% voor de voor warmwaterbereiding benodigde energie uit de luchtcirculatie gehaald worden. De koppeling van de gewonnen warmte aan de geïntegreerde boiler kan een hele eengezinswoning van warmwater voorzien.

 

De modellen

LWA 252 SOL LWA 252 SOLDe LWA 252 SOL ventileert woningen en huizen vanaf 100 m┬▓ en zorgt voor de warmwaterbereiding. De luchttoevoer gebeurt decentraal via ventilatie roosters.
WM 300 WM 300De WM300 is een warmtepompboiler die zijn energie onttrekt uit de afgezogen ventilatielucht conform ventilatiesysteem C met behulp van een externe ventilator.
LWA 100 LWA 100De LWA 100 is een klein gedimensioneerde variant, die uitstekend geschikt is om achteraf bijvoorbeeld in appartementen te worden ingebouwd.

Wij adviseren u graag. Neem contact op met Angelo den Hartog van Luwaco: 06-26710606

Reacties zijn gesloten.